Wie ben ik?

Allemaal hetzelfde zijn, is net zo onmogelijk als samen anders zijn.

~Oma Sientje~


Ik  ben Anne-Marie van der Velde geboren 19 april 1978. Ik heb 2 kinderen, Thomas geboren 13 juli 2000 en Marie Claire geboren 22 mei 2004. Ik ben in 2010 gescheiden en 9 september 2017 getrouwd met Marco van der Velde. 

Na het behalen van mijn diploma SPW-3 heb ik drieen een half jaar als leidster bij een kinderdagverblijf gewerkt. Na de geboorte van Thomas ben ik gestart met het thuis opvangen van kinderen via een gastouderbureau. Sinds de geboorte van Marie-Claire ben ik innovatief gastouder. Dat betekent dat ik maximaal zes (normaal vier) kinderen per dag mag opvangen.

Ik vind het heerlijk om zelfstandig kinderen op te vangen en de kinderen een veilig en geborgen gevoel te geven. Ze mogen zichzelf zijn, kind zijn en in alle rust vrij spelen.Van maart tot en met mei 2008 heb ik de Nanny-training gevolgd van Hansje G&Crown (www.hansjegortz.nl), die twee en een half jaar kindermeisje was van de dochters van prins Willem-Alexander en prinses Maxima.

Eind 2010 ben ik verhuisd naar de Oranjelust 50 en is de opvang in een aparte ruimte. Mijn wens is om een vorm van opvang neer te zetten die goed is voor de kinderen. Waarin de kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen en alle liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Als kindjes huilen dan krijgen ze van mij de aandacht die ze nodig hebben. Door ze op te merken en niet los te laten met je aandacht kun je ze een goed en gelukkig gevoel geven. Thuis krijgen ze immers van papa en mama ook onvoorwaardelijke aandacht en liefde. Hier bij Oma Sientje ben ik er voor de kinderen, op bijna dezelfde manier als thuis.

 

Mijn opleidingen:

Sociaal pedagogisch werker niveau 3

Nanny training bij Hansje Gortz 

Opleiding Opvoedcoach

Cursus Speltherapie

Opleiding Kindercoach 2 jarige opleiding 

Opleiding Kindercoach praktijkopleiding Sonneveld