Wie ben ik?

Ik  ben Anne-Marie van der Velde geboren 19 april 1978. Ik heb 2 kinderen, Thomas geboren 13 juli 2000 en Marie Claire geboren 22 mei 2004. Ik ben in 2010 gescheiden en 9 september 2017 getrouwd met Marco van der Velde. Tevens is Marco de trotse bonus vader van de kinderen.

Al toen ik heel klein was wist ik dat ik moeder wilde worden. Toen er aan mij gevraagd werd op het voortgezet onderwijs " wat wil je later worden"?  zei ik met volle overtuiging               " moeder ". De leraar moest lachen en zei: nee, je moet een vak kiezen, dus iets met kinderen? Het werd kinderleidster. 

Na de mavo heb ik de opleiding Sociaal pedagogisch werker gedaan en mijn diploma behaald. Erna heb ik 3,5 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt, maar toen mijn zoon werd geboren wilde ik graag thuis werken. Ik werd gastouder. Rond 2004 ben ik innovatief gastouder geworden. Dat betekende dat ik max 6 kinderen mocht opvangen. In de leeftijd van 0-4 jaar. Wij zijn toen verhuist naar de Herenstraat in Voorburg. Ik heb toen een nanny training gevolgd bij het kindermeisje van koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.


We zijn verhuisd van de Herenstraat naar de Oranjelust, de gastouderopvang was in een aparte ruimte aan het huis met een tuin, een keuken en toilet. 

In 2016 heb ik de opleiding opvoedcoach gevolgd en mijn diploma behaald. Mijn interesse groeide in het vak kindercoach en heb de opleiding van 2 jaar gedaan en mijn diploma behaald. Ik vond dat ik nog niet genoeg praktijkervaring had en heb nog een opleiding gedaan bij Sonneveld Opleidingen. De afgelopen maanden heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kan nu zeggen "Ik ben kindercoach" 


De gastouderopvang is helaas sinds november 2018 gesloten, i.v.m mijn burn out.Ondertussen heb ik gelukkig wel mijn diploma behaald en wil graag gaan werken als kindercoach en gezinshulp. De 19,5 jaar ervaring als kinderleidster/gastouder wil ik graag inzetten bij het coachen.