Wie ben ik?

Allemaal hetzelfde zijn, is net zo onmogelijk als samen anders zijn.

~Oma Sientje~


Ik  ben Anne-Marie van der Velde geboren 19 april 1978. Ik heb 2 kinderen, Thomas geboren 13 juli 2000 en Marie Claire geboren 22 mei 2004. Ik ben in 2010 gescheiden en 9 september 2017 getrouwd met Marco van der Velde. Tevens is Marco de trotse bonusvader van de kinderen.

 

 

Ik heb 20 jaar in de kinderopvang gewerkt, eerst als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf, voor 3,5 jaar. Toen mijn zoon werd geboren ben ik gastouder geworden. Ik heb dit 16 jaar met heel veel toewijding en plezier gedaan. Ik vond aandacht en luisteren naar de kinderen het allerbelangrijkste. Daar sta ik nog steeds achter en zet dit door in mijn kindercoachpraktijk en als opvoedcoach. 

Ik hou van tekenen, kleuren en verhaaltjes schrijven. Pas toen ik 30 jaar was heb ik dat ontdekt. Mijn eerste boekje met tekeningen kwam 3 jaar later. Het boekje gaat over Oma Sientje, ze is gek op kinderen en ze mogen altijd bij haar komen spelen. Ik dacht altijd ik kan niet goed tekenen, mijn zus kon vroeger mooier tekenen. Ik begrijp nu dat iedereen uniek is en iets kan op zijn of haar manier. Het tekenen en verhalen schrijven gebruik ik ook in mijn kindercoach praktijk. 

 

Mijn opleidingen:

Sociaal pedagogisch werker niveau 3

Nanny training bij Hansje Gortz 

Opleiding Opvoedcoach

Cursus Speltherapie

Opleiding Kindercoach 2 jarige opleiding 

Opleiding Kindercoach praktijkopleiding Sonneveld